8. kesäkuuta 2012

Rappiolla

Viime kirjoituksen jälkeen ei ole tapahtunut kerrassaan mitään, mikä edes etäisesti liittyisi terveellisiin ja/tai liikunnallisiin elämäntapoihin. (Eiku hetkinen, kävinhän mä kerran salilla ja pari kertaa spurttaamassa mun uudella Vuokrapollella.) Rakas ystävä saapui Suomeen kyläilemään, ja viihteellä ollaan oltu Isosti. Kaksi iltaa putkeen Nosturissa, ja siihen päälle ilta, jolloin lähes pääsin Metallican keikalle. Lipuista huolimatta (tai ehkä juuri niistä johtuen) päädyimme keikan ajaksi Kurvin spugepuistoon juomaan pussikaljaa. Tarina pitkä, kesä lyhyt, ei siitä sen enempää. Ja toisaalta rakkaan ystävän näkeminen pitkästä aikaa on kyllä hyvinvointia parhaimmillaan, ja tuttavapiirin keikkakommenteista päätellen taisimme olla voittajia pysyttelemällä kaukana festarialueesta...

Viimeisen viikon aikana olen syönyt kaksi pizzaa, nepalilaista, kiinalaista, mexicolaista ja yhden kebablihiksen, kaikilla mausteilla. Jep, ei siitäkään sen enempää.

Eilen shokeerasin elimistöäni terveellisellä ruualla siinä määrin että pitää jakaa se myös teidän kanssa:

Uunilohta kevätsipuli-aurinkokuivattutomaatti-parmesan-kuorrutteella, voissa haudutettua kesäkurpitsaa parmesanilla ja oreganolla maustettuna sekä vihersalaattiam johon roiskin superfoodvarastoista chia-siemeniä.

Aijai, kyllä nyt kelpaa taas rillutella edessä oleva viikonloppu toisen kyläilemään saapuvan ystävän kanssa. (Sovimme pyhästi, että emme lähde baariin, vaan parannamme maailmaa takapihan terassilla, kenties yhden viinipullon voimin. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että kömmimme lähärikaraokebaarista fisun voimalla pilkun jälkeen taksijonoon, snägärin kautta.)

Lauantaina käyn ratsastamassa Vuokrapollen (yksityisyyttä kunnioittaen tottelee tästedes blogissa nimeä Polle.) Hän on vallan rakastettava vanhempi herrasmies, jota voisi kuvailla myös termillä "huumorintajuinen hevonen". Ratsastaessa herkkä ja energinen, hoidettaessa kuitenkin äärimmäisen kiltti ja hyvätapainen. Omistajan epäsäännöllisten työaikojen vuoksi tarkoitus olisi käydä ratsastamassa ainakin kahdesti viikossa. Mikä parasta, mulla on mahdollisuus käydä Pollen kanssa tunneilla (edullisesti!), ja maastoilusta enemmän tykkäävä omistaja on mielissään kun joku ratsastaa Pollea hieman "tavoitteellisemmin." (Muahahhaha.)

Keskiviikkona oltiinkin ensimmäistä kertaa valvovan silmän alla, ja tässä hieman muistilistaaensi kertaa varten:
- muista aktiivinen mutta herkkä tuntuma, kanna kädet
- ulko-ohjan tuki x 100!
- ratsasta tasaisesti painetta takaosaan

Puhuimme hevoshulluudesta, vuokrahevosesta ja mahdollisesta hevosenomistajuudesta. Ystäväni totesi, että henkisesti olen jo toinen jalka lantakasassa. Se on niiiiin totta.

2 kommenttia:

  1. Haha, kirjotat hauskasti! :) Ei auta kuin klikkailla seurailijaksi.
    t. Nimim. samassa kierteessä

    VastaaPoista
  2. Huomenta ihana, muistin sua tunnustuksella/haasteella ;) http://www.the-worldundermyfeet.blogspot.fi/2012/07/versatile-blogger-award.html

    VastaaPoista